Kas ir katls, var redzēt ikviens. Bet ko tad, ja mēs jums pateiksim, ka viss nav tik vienkārši? FormAdore uzskata, ka katra panna ir pelnījusi atsevišķu aprakstu (un tā arī ir!). Mums šeit nav daudz vietas, tāpēc tikai uzrakstīsim, ka starp desmitiem šajā vietnē pieejamo katlu atradīsiet gan tērauda katlus, gan emaljētus vai alumīnija katlus. Daudzām no tām ir īpaši pārklājumi iekšpusē, lai optimizētu siltuma sadali! Lielākajai daļai no tām ir arī praktiskas mērglāzes.
FormAdore atradīsiet kastroļus, kas izskatās labāk nekā daudzi šķīvji. Tāpēc gatavos ēdienus var pasniegt tieši uz galda, nepārnesot tos no katla uz citu ēdienu. Mūsu padoms: izvēlieties indukcijas pannu, pat ja jums ir gāzes plīts. Indukcija netraucē izmantot pannu uz gāzes, un nākotnē to var nomainīt uz plītiņu.
Piezīme: Ja meklējat katlu galvenokārt piena sildīšanai, apskatiet mūsu piena trauki.
95 produkti
126,20 €
Katls pienam Le Creuset nepiedegoša pārklājuma alumīnijs 16 cm
Le Creuset
Izsūtīšana līdz 10 darba dienām
164,10 €
Katls ar rokturi Le Creuset nepiedegoša pārklājuma alumīnijs bez vāciņa 18 cm
Le Creuset
Izsūtīšana līdz 10 darba dienām
Virtuve ir katra mājokļa sirds, tāpēc tai jābūt ne tikai labi iekārtotai, bet arī aprīkotai ar nepieciešamo tehniku un piederumiem. Katli ir būtiski priekšmeti, kas ikdienas gatavošanu padara efektīvāku un patīkamāku. Podi atšķiras pēc izmēra, formas, materiāla, dizaina un mērķa. Cita starpā jūs atradīsiet arī katlus, lielus katlus, piena katlus, sparģeļu katlus un tvaicēšanas katlus, lai ikviens varētu viegli izveidot savām vajadzībām atbilstošu katlu komple ktu.
Panna - katls, kura nedrīkst trūkt jūsu virtuvē.
Neaizstājams virtuves piederums ir katls - īpašs katls piena vārīšanai, mērcēm, sviesta kausēšanai un dažkārt pat cepšanai. Tā raksturīgā iezīme ir viens garš rokturis, kas padara katlu daudz vieglāk lietojamu. Šo podiņu var iegādāties kopā ar visu podiņu komplektu vai atsevišķi. Mūsu sortimentā atradīsiet plašu katlu klāstu, tostarp piena katlus ar praktisku uzgali, kas ļauj precīzi pārliet šķidrumu citā traukā, vai olu vārīšanas katlus, kas atšķiras pēc izmēra, dizaina un materiāla.
Čuguns, alumīnijs vai nerūsējošais tērauds?
Katli ir izgatavoti no dažāda veida materiāliem. Nerūsējošā tērauda katli ir vispopulārākie, jo tie lieliski vada un saglabā siltumu, ir ļoti izturīgi, noturīgi pret bojājumiem un skrāpējumiem un viegli kopjami. Jāatzīmē, ka tērauda katliņā pagatavots ēdiens nepielipst pie dibena un nesadeg. Pareizi izmantots tērauda katls kalpos ikvienam daudzus gadus.
Tikpat populāras ir arī vieglas un ērtas alumīnija pannas, kas ļoti ātri uzkarst un labi notur siltumu, ļaujot ātrāk pagatavot ēdienu un tādējādi ietaupot laiku un enerģiju. Alumīnija katliem parasti ir nelīpošs pārklājums, kas aizsargā katlu no ātras nolietošanās, bojājumiem, skrāpējumiem vai skrāpējumiem.
Ievērības cienīgas ir arī čuguna un emaljētas katliņas. Čuguns, kas izgatavots no dabīga materiāla, ir ļoti izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem, skrāpējumiem un nodilumu. Tās ir smagas, un to uzkarsēšana aizņem daudz laika, taču tās vienmērīgi sadala siltumu un ilgi saglabā ēdienu karstu. Savukārt emaljēti podi ir viens no veselīgākajiem traukiem, jo emaljai piemīt antibakteriālas īpašības, tā neizdala kaitīgas vielas un nemaina ēdiena garšu. Šī veida trauku priekšrocība ir to tradicionālais, bet pievilcīgais izskats.