La Cintura di Orione ir unikāls virtuves piederumu komplekts, kas apvieno neapstrīdamu Ričarda Sappera (Richard Sapper) dizaina meistarību un Francijas un Itālijas kulinārijas slavenību pieredzi. Alēns Čapels, Troisgrosu ģimene, Raimond Thuilier, Roger Verge, Gualtiero Marchesi un Angelo Paracucchi - tie visi ir šefpavāri, gardēži un kulinārijas autoritātes, ar kuriem Ričards Sapers konsultējās par trauku optimālo formu, izmēriem un materiāliem. Kulinārijas un dizaina meistaru sadarbības rezultāts ir ārkārtīgi elegants un praktisks trauku komplekts ar valdzinošām estētiskām īpašībām. Daži trauki tika izgatavoti no ārkārtīgi skaistas pulēta vara un nerūsējošā tērauda kombinācijas, kas valdzina ar savu tumši oranžo spīdumu.
Pannu mērču pagatavošanai ir izstrādājis Ričards Sapers, cieši konsultējoties ar Alēnu Čapelu. Pavārs pats izvēlējās trauka lielumu, proporcijas un sienu leņķi, lai darbs ar katlu būtu pēc iespējas vienkāršāks. Tas, ka tas ir izgatavots no vara - metāla, kas ļoti labi vada siltumu, ir īpaši svarīgi, ja tas ir panna, kas paredzēta dažkārt ļoti maigu mērču (piemēram, bearnaise mērces) pagatavošanai. Vienmērīga katla satura sildīšana un iespēja precīzi un ātri mainīt satura temperatūru palīdz, kad jārīkojas ar maigām sastāvdaļām (olām, sviestu un krējumu). Protams, katla iekšpuse ir pārklāta ar nerūsējošā tērauda slāni. Pannas slīpās sieniņas atvieglo biežu satura maisīšanu ar lāpstiņām un putukrām. Papildus mērču pagatavošanai panna noder arī biezeņu pagatavošanai un sautēšanai.
Pannu mērču pagatavošanai ir izstrādājis Ričards Sapers, cieši konsultējoties ar Alēnu Čapelu. Pavārs pats izvēlējās trauka lielumu, proporcijas un sienu leņķi, lai darbs ar katlu būtu pēc iespējas vienkāršāks. Tas, ka tas ir izgatavots no vara - metāla, kas ļoti labi vada siltumu, ir īpaši svarīgi, ja tas ir panna, kas paredzēta dažkārt ļoti maigu mērču (piemēram, bearnaise mērces) pagatavošanai. Vienmērīga katla satura sildīšana un iespēja precīzi un ātri mainīt satura temperatūru palīdz, kad jārīkojas ar maigām sastāvdaļām (olām, sviestu un krējumu). Protams, katla iekšpuse ir pārklāta ar nerūsējošā tērauda slāni. Pannas slīpās sieniņas atvieglo biežu satura maisīšanu ar lāpstiņām un putukrām. Papildus mērču pagatavošanai panna noder arī biezeņu pagatavošanai un sautēšanai.
Tehniskās specifikācija
30 dienas, lai atgrieztu preci
vairāk nekā 500 000 pasūtījumu
99% apmierinātu klientu
vairāk nekā 30 000 atsauksmju
Officina Alessi
Katls mērcei La Cintura Di Orione
AL-0015083 (90107/20)
339,00 €
Izsūtīšana līdz 12 darba dienām
Piegāde vēlākais ceturtdiena, 12.12.2024
Bezmaksas piegāde
Venipak kurjers vai LP Express, Omniva pakomāts
BLACK MONTH
Lielo atlaižu mēnesis, vairāk nekā 2000 produktu -30%