Panna - līdzās katliem visbiežāk izmantotais virtuves piederums - tiek izmantota gan vienkāršu ēdienu, piemēram, olu kultenīšu vai pankūku, gan arī sarežģītu ēdienu, piemēram, paeljas vai risoto, pagatavošanai. Tajā var cept steiku, sautēt dārzeņus, gatavot franču grauzdiņus,...

Labi aprīkotā virtuvē jābūt vismaz divām pannām: tērauda panna ātrai cepšanai augstā temperatūrā, piemēram, kotletēm, un čuguna panna dārzeņu vai mājputnu gaļas vieglai cepšanai. Skapī ir vērts turēt arī universālu wok pannu, kurā varam pagatavot stir-fry ēdienus, sautēt dārzeņus un pat vārīt zupu. Ja esat pankūku cienītājs, jums būs nepieciešama īpaša plakanā panna pankūkām . No otras puses grila pannas ir ideāli piemērotas steiku pagatavošanai. No tradicionālajām pannām ar pārklājumu vispopulārākās ir šādas. keramiskās pannas - īpaši izturīgs pret skrāpējumiem.

373 produkti

Laba panna ir viens no būtiskākajiem virtuves piederumiem. Mēs varam izvēlēties no keramikas pannasLaba panna ir svarīgs virtuves piederums katrā virtuvē. Panna bez taukiem vai pannas ar noņemamiem rokturiem ir citi pieejamie šī neaizstājamā virtuves aprīkojuma veidi. Jums būs nepieciešama arī cita panna, lai ceptu gardas pankūkas, cita panna vistas gaļas grilēšanai vai Āzijas ēdieniem. Pannu netrūkst, bet kura ir labākā? Mēs esam pārliecināti, ka turpmāk sniegtais saraksts atvieglos jums izvēli par ideālo produktu.

Kādu pannu iegādāties?

Panna ir piederums, bez kura virtuvē diez vai var iztikt. Plašais klāsts var likt jums izvēdināt galvu. Keramikas panna, vara panna, alumīnija panna, panna steikiemolām vai cepeškrāsnsizturīga panna Šie ir tikai daži no ieteikumiem. Tāpēc pirms konkrētas izvēles izdarīšanas jums jāapsver, kādām funkcijām jābūt pannai un kādus ēdienus vēlaties ar to gatavot. Pērkot pannu, ir vērts apsvērt konstrukcijas materiālu, pārklājuma veidu un paredzēto lietojumu.

Čuguna panna, alumīnija panna, vara panna... Uzziniet vairāk par visiem pannu veidiem!

Katliņus var iedalīt pēc materiāla, no kura tie ir izgatavoti. Kāda veida pannas var atrast FormAdore?

Keramikas pannas

Kura panna ir veselīgākā? Tāda, kas ir droša mūsu veselībai un videi un kas cepšanas laikā neizdala nekādus kaitīgus savienojumus. Protams, panna ar pārklājumu, kas izgatavots no minerālu un māla kombinācijas, kas apdedzināta ļoti augstā temperatūrā, t. i., keramikas pārklājumu, ir viena no labākajām pannām tirgū. Šis pārklājums nereaģē ne ar vienu no pārtikas produktu sastāvdaļām, tāpēc tas neietekmē gatavotā ēdiena garšu vai smaržu. Pannas ar pārklājumu Keramikas pannas uzkarst vienmērīgi un ilgi saglabā siltumu, taču ir svarīgi atcerēties, ka tās nedrīkst pakļaut straujām temperatūras izmaiņām, jo tas var izraisīt bojājumus. Jāatzīmē arī tas, ka keramikas panna ir nepielipīga panna, kas ir ļoti izturīga pret skrāpējumiem.

Čuguna pannas

Smagām, izturīgām un ilgmūžīgām čuguna pannām nav papildu pārklājuma. Tie ir izgatavoti tikai no dabīgiem materiāliem, un tiem ir raksturīga izturība pret skrāpējumiem un visa veida bojājumiem. Čuguna panna lieliski vada siltumu, t. i., tā uzkarst vienmērīgi un ilgi saglabā vēlamo ēdiena temperatūru. Turklāt čuguna materiālam ir augsta izturība pret augstām temperatūrām , tāpēc šāda veida pannas var izmantot arī cepeškrāsnī.

Vara pannas

Vara panna, iespējams, ir visdizainernākā un elegantākā no visiem tirgū pieejamajiem modeļiem. Tomēr tā noteikti nav vienīgā priekšrocība. Varš lieliski vada siltumu - tas uzkarst uzreiz un vienmērīgi sadala siltumu, kas ļauj ātrāk pagatavot ēdienu. Tomēr jāpiebilst, ka labākajām vara pannām ir augstas kvalitātes pārklājums no iekšpuses, kas novērš pārtikas produktu tiešu saskari ar varu. Tas ir tāpēc, ka varš reaģē ar skābiem produktiem, kas maina ēdiena garšu.

Tērauda pannas

Vai meklējat neiznīcināmu pannu, kas ir izturīga pret skrāpējumiem, iespiedumiem vai rūsēšanu? Lūk, tā ir nerūsējošā tērauda panna, kas ir pilnīgi droša jūsu veselībai un lēnām atbrīvo uzkrāto siltumu, lai uz tās gatavotais ēdiens ilgstoši paliktu silts. Tērauda panna ir vislabākā panna gaļas cepšanai.

Alumīnija pannas

Alumīnija pannas ir vieglas, parocīgas un ļoti labi vada siltumu . Izvēloties šāda veida pannas, ir jāraugās, lai tām būtu īpašs pret skrāpējumiem izturīgs pārklājums, kas nesatur kaitīgus savienojumus.