Ideālā saldējuma karotīte ? Tādu, kas ļauj veidot kausiņus kā saldējuma saldētavā - apaļus, formas, garšīgus..... tieši tā, kā vajag! Profesionālai saldējuma lāpstiņai jāatbilst vairākiem nosacījumiem. Pirmkārt, ir svarīgi, lai tas būtu viegls un parocīgs. Šādā veidā pat daudz saldējuma kausiņu pēc kārtas nebūs nogurdinoši. Otrais ir saldējuma karotes liekšķere - tai jābūt veidotai tā, lai saldētā masa viegli atdalītos, tiklīdz karotīte tiek apgriezta virs saldējuma karotes. kauss.

Saldējuma pasniegšana būs daudz patīkamāka ar funkcionālu saldējuma karoti. Nekādu neglītu un formas ziņā neatbilstošu saldējuma "gabaliņu"! Ar saldējuma kausiņu jūsu viesiem pasniegtais deserts būs apetīti rosinošs un elegants. Lai viņi varētu to pilnībā izbaudīt, apgādājiet viņus arī ar saldējuma karotes.