Kā pagatavot gardu, dzidru buljonu? Ir daudz veidu, taču neiztikt bez tecināšanas karotes, ko mēdz dēvēt par skimmeri! Un kā no verdoša ūdens izvilkt nūdeles vai pelmeņus? Arī šajā gadījumā palīgā nāk lielā un ērtā karotīte! Tā ir aprīkota ar garu rokturi un perforētu apakšdaļu, un tā ir obligāts virtuves piederumu aksesuārs katrai sevi cienošai mājsaimniecei un rūpīgai pavārei.

Atkarībā no lieluma notecināšanas karoti var izmantot dažādiem ēdiena gatavošanas uzdevumiem: mazu karoti var izmantot ravioļu notecināšanai (tomēr makaronu pagatavošanai iesakām izmantot lielu cedītāju vai sietu), savukārt lielāka karote noderēs biešu notecināšanai no borščiem. Svarīga nozīme ir arī materiālam, no kura tā ir izgatavota - mūžīga tērauda karote būs neiznīcināma, bet silikona karote virtuvē ienesīs mazliet krāsu! Lai gan šķietami tik parastas, karotes ir graciozi virtuves piederumi, kas ne reizi vien pierādīs savu vērtību.

30 produkti