Vai skaistums var iet roku rokā ar kvalitāti? Jā, ja vien meklējat pareizajās vietās.... FormAdore ir viens no tiem. Katrs mūsu sortimentā esošais pods ir veicis garu ceļu, lai nonāktu šajā vietnē. Neatkarīgi no tā, kuru no tiem izvēlaties, varat būt droši, ka tas jūs neapstās. FA ir tikai labākie podi. Ar bieziem dibeniem, kas lieliski sadala siltumu; izgatavoti no labākajiem metālu maisījumiem; ar ilgu garantijas laiku. Svarīgi, ka lielākā daļa no mūsu podi paredzēti indukcijai.
Visi mūsu podi ir labi. Taču, ņemot vērā funkcionalitāti, ir vērts tos sadalīt. Šobrīd ļoti populāri ir šādi katli tvaicēšanai, kas ir saistoši veselīga uztura cienītājiem. No otras puses, vasarā ir vērojama sajūsma par sparģeļu katls. Katrā mājoklī būs nepieciešams arī piena katls. Labs kritērijs ir arī materiāls, tāpēc esam iedalījuši traukus šādās grupās. tērauds, alumīnijs i emaljēta.
276 produkti
Ir grūti iedomāties virtuvi bez katliem, kas ir nepieciešami, lai pagatavotu gardus ēdienus. Labs katlu komplekts ne tikai atvieglo ikdienas gatavošanu, bet arī padara ēdienu garšīgu un veselīgu. Kuru podu nedrīkst iztrūkt no jūsu virtuves? Kuri podi ir veselīgākie?
Plašs gatavošanas trauku klāsts
FormAdore sortimentā atradīsiet daudzus katlu veidus, kas atšķiras pēc izmēra, konstrukcijas materiāla, pielāgošanas plītīm, mērķa vai dizaina. Vai domājat, kādus podus iegādāties savai virtuvei? Izvēlētajam izstrādājumam jāatbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām, jāuzlabo ēdiena gatavošana, kā arī jākalpo jums nemainīgā stāvoklī ilgu laiku. Ir vērts pievērst uzmanību arī estētikai, saskaņojot trauku izskatu ar pārējo virtuves aprīkojumu.
Kā sadalīt traukus pēc to lietošanas mērķa
Labi trauki ir tādi, kas ir vislabāk piemēroti savam mērķim. Mūsu sortimentā atradīsiet daudzus podiņu veidus, kas ir piemēroti dažādiem ēdieniem.
Tradicionālie virtuves katli
Tradicionālie katli ar diviem rokturiem un vāku ir nenovērtējami virtuves palīgi. Tie ir pieejami dažādos izmēros, dizainā un krāsās. Ar tām var viegli izvārīt kartupeļus, makaronus, putras, rīsus vai pagatavot gardu zupu vai vienas katliņa ēdienu.
Katli atšķiras no tradicionālajiem katliem ar to, ka tie ir mazāki un tiem ir viens garš rokturis. Tie ir labākie katli pienam, mērču un kūku glazūru pagatavošanai vai sviesta kausēšanai.
Šie katli, kā norāda nosaukums, ir paredzēti garšīgu ēdienu pagatavošanai tvaicējot. Dārzeņus, gaļu vai zivis novieto uz īpaša sieta, ko novieto virs katla, un katla dibenu piepilda ar ūdeni. Gatavojoties ūdens tvaicējas virs tā līmeņa, uz kura novietots sietiņš ar sastāvdaļām, un tādējādi tiek pagatavots garšīgs ēdiens.
Augsts un diezgan šaurs katls ar noņemamu sietiņu ir trauks, kura nedrīkst trūkt sparģeļu mīļotāja virtuvē.
Turklāt mūsu klāstā atradīsiet arī katlus olu vārīšanai vai zivju katlus.