Baisi atdzist Halloween piederumi
Trick or treat! Ko jūs izvēlaties? Helovīns, kas tiek plaši svinēts Amerikas Savienotajās Valstīs, Kanādā vai Apvienotajā Karalistē, ir kļuvis populārs arī Polijā. Tas tiek svinēts 31. oktobrī. Lai jūs labi pavadītu laiku, mēs, FormAdore, esam sagatavojuši dažus briesmīgi foršus aksesuārus īpaši šim notikumam!
Ar ko ir saistīts Helovīns?
Ar spokiem. Zombijiem. Zombijiem. Melniem kaķiem un raganām! Varētu turpināt un turpināt, bet svarīgi ir padarīt to vienlaikus biedējošu un jautru. Helovīna simbols ir ķirbis, kas ir izgrauzts izdomātās formās un kurā mēs ievietojam laternas, lai naktī spīdētu un biedētu garāmgājējus vai sabiedrības locekļus.
Tas ir arī labs laiks, lai īstenotu savas fantāzijas: hmmm... interesanti, kā būtu būt zombijam?
hmmm... kā es izskatītos kā ragana ar smailu cepuri? Pagaidiet, pagaidiet, es vienmēr esmu gribējusi pārģērbties par mūsu melno kaķi Purru! Galu galā Helovīna jautrībai nav jābūt tikai bērniem, vai ne?
Helovīna sīkrīkus
Lai radītu patiesi spokainu iespaidu, pārliecinieties, ka jums ir daži Helovīna tēmai veltīti sīkrīki un aksesuāri - skeleti, kas izkrīt no skapjiem, čūskas un zirnekļi, kas slīd pa deju grīdu, vai spoki, kas jūs vajā no aizsaules, vienmēr ir apsveicami!
Beidzot konfektes...
FormAdore mums patīk izjokošana, bet vēl vairāk mums patīk saldumi, tāpēc beigu beigās mums ir salds Helovīna našķis, kas noteikti būs garšīgs, lai jūs nobiedētu!
ĶIRBJU SMALKMAIZĪTES
Šajā receptē jūs varat izmantot mīkstumu no ķirbja, ko mēs pagatavojām kā Helovīna rotājumu. Galu galā tam nav jāiet zudumā! Protams, mums ir jābūt piemērotam, ēdamam ķirbim, nevis tikai dekoratīvam:).
Lūk, recepte: Sastāvdaļas:
- Sastāvdaļas: 175 ml eļļas
- 400 g ķirbja
- 250 g cukura
- 300 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 4 olas
Ar rīvēšanas rīvi sarīvējiet ķirbja mīkstumu līdz gludai masai. Tad pievienojiet cukuru, miltus, cepamo pulveri, olas, eļļu un jebkurus citus piedevas (piemēram, riekstus, šokolādi, banānu, kanēli). Ar karoti iepildiet mīklu smalkmaizīšu formās (noteikti izvēlieties Helovīna rakstainas smalkmaizīšu groziņus!) un cepiet apmēram 40 minūtes līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Pēc tam gatavos smalkmaizītes dekorējiet ar krēmu vai uzklājiet uz tām ēdamus zirnekļus (īstus mēs neiesakām;) vai želejas pupiņas acu bumbu vai ēdamu bezē spoku formā. Šeit mūs ierobežo tikai mūsu iztēle. Baisi labs Helovīna našķis ir gatavs!