Ēdiena gatavošanas piederumi
Virtuve ir mājas sirds - vieta, kur ir nepieciešami visdažādākie piederumi un piederumi! Galu galā ar labiem nodomiem nepietiek, lai gatavotu un ceptu! Visam nepieciešamajam vajadzētu atrasties uz virtuves letes uz statīva vai atvilktnē. Zupas liekšķeres un putukrāsnis ir neaizstājamas zupu un mērču pagatavošanā un pasniegšanā. Dārzeņu, zivju un gaļas grauzdēšanai ir nepieciešams piests un gaļas un dārzeņu prese. Lāpstiņas un lāpstiņas cepšanai un pagriešanai mums noderēs, gatavojot mīklu vai cepot dārzeņus un gaļu. Pagatavojot un dekorējot kūkas un desertus, palīgā nāks metāllāpstiņas un virtuves birstes, savukārt ar servēšanas karotēm būs vieglāk pasniegt viesiem un ģimenei. Ķerieties pie darba!
676 produkti
Tendences, jaunumi un padomi.
Virtuves piederumu un piederumu daudzveidība var likt izvēdināt galvu.... Īpaši tie, kas ir mazāk pazīstami ar kulinārijas mākslas niansēm, var justies apmaldījušies starp visām smieklīgajām formām un bezjēdzīgajiem nosaukumiem. Tātad - kādam nolūkam un kad ir noderīgs skimeris? Pārbaudiet to!
Piederumi pusdienu un vakariņu pagatavošanai
Karotes spageti, salātiem un visam ēdienam.
Starp daudzajiem produktiem, kas noderēs virtuvē, saraksta augšgalā noteikti ir servēšanas karotes, tostarp gan makaronu, gan salātu karotes. Lai gan tradicionālās servēšanas karotes (grilētu un vārītu dārzeņu, cepešu, ceptas zivs un gaļas) ir lielas un ērtas karotes formā, arī piederumiem ar specifiskāku mērķi ir īpašas formas.
Dziļās karotes ir paredzētas zupu un mērču pasniegšanai. Makaronu karotes parasti tiek piegādātas pa pāriem un ir aprīkotas ar īpašām cilpiņām, kas atvieglo garu spageti šķipsnu ievietošanu. Tāpat arī salātu karotes, kas arī darbojas divatā un ir veidotas tā, lai ar tām varētu ērti sakrāt salātu lapas.
Buljona skimmera karotes
Dziļas un perforētas vai neperforētas - skimmeru karotes, ko parasti dēvē par skimmeriem, lai gan tās var šķist tik aptraipītas, patiešām ir neaizstājamas, lai pagatavotu gardu buljonu. Tās ir noderīgas arī nūdeļu un pelmeņu izņemšanai no verdoša ūdens. Droši var teikt, ka nekas garšīgākais bez tiem nevar iztikt!
Gaļas piederumi
Visvairāk noderēs gaļas āmurs, kad virtuvē gatavosiet gaļu, bet ēdiena gatavošanai - cepšanai, grilēšanai vai cepšanai - noderēs parocīgas virtuves knaibles. Kad esat pabeidzis gatavot ēdienu, ir labi to pasniegt iespaidīgā veidā un uzlikt uz šķīvjiem, izmantojot stilīgu servēšanas dakšiņu.
Kūku cepšanai un desertu pagatavošanai
Slotiņas, lāpstiņas un birstes
Desertam, protams, kūka - un kā jūs to cepat? Starp virtuves piederumiem nedrīkst izlaist piederumus kūku, cepumu un desertu pagatavošanai. Ar rokas putukrāsni varēsiet sakult olu baltumus līdz stingriem pīķiem, bet ar koka un silikona lāpstiņām varēsiet ātri iepildīt mīklu veidnē. Ja vēlaties saldumus, piemēram, cepumus, ar virtuves otiņu glazējiet tos ar olu baltumiem vai sviestu. Un tas būs garšīgi!
Visi šie virtuves piederumi ir rūpīgi izstrādāti un izgatavoti tā, lai kalpotu lietotājiem gadiem ilgi un vienlaikus rotātu virtuvi. Daudzi piederumi ir pieejami komplektos vai ir daļa no plašākas piederumu kolekcijas, lai jūs varētu harmoniski iekārtot savu virtuvi. Kad esat izvēlējies lāpstiņu un putukrāsni, aicinām jūs doties uz virtuves rīku organizatoru un plauktu kategoriju, kur atradīsiet traukus un atvilktņu ieliktņus. Tie palīdzēs apkopot virtuves rīkus vienuviet, lai gan uzglabāšana, gan lietošana būtu ērta un droša.