Gan virtuves knaiblēm, gan šķērēm ir svarīga utilitāra nozīme virtuvē, kad nepieciešams kaut ko satvert un apgriezt vai sagriezt un sagriezt šķēlēs. Virtuves šķēres ir noderīgas garšaugu, mājputnu gaļas un zivju apstrādei, bet šķēres ... tām ir tik daudz pielietojuma iespēju, cik vien jūsu iztēle spēj ierosināt!

Cepot un grilēšanas laikā, žņaudzējknaibles palīdzēs ievietot dārzeņus un gaļu pannā vai uz grila un pēc tam tos novietot. Tās noderēs arī servēšanai - karstus dārzeņus vai makaronus ir vieglāk satvert ar ērtiem galda piederumiem nekā ar servēšanas karoti. FormAdore plašajā klāstā atradīsiet arī tērauda servēšanas knaibles, kā arī salātu knaibles un pat knaibles ar kauliem. Ir no kā izvēlēties!