Jūs atradīsiet labākos podus FormAdore! Pirms sākat meklēšanu, uzdodiet sev vienu pamatjautājumu - vai jums ir nepieciešams viens podi vai vēlaties saņemt visu uzreiz? podiņu komplektu? Vai varbūt pašlaik meklējat tikai nelielu panna vai piena katls?

Mums ir moderns indukcijas katli un retro emaljas podi (dažas no tām ir piemērotas arī indukcijas plītīm!). Jūs atradīsiet īpašas augstas sparģeļu podi un veselīga uztura cienītājiem, tvaicēšanas katli. Atcerieties, ka labas plīts pamatnosacījums ir tās dibena biezums - pārāk plāns dibens sadegs un slikti sadalīs siltumu. Par laimi, FormAdore šī problēma mums nav pazīstama, jo, kā jūs zināt..... mūsu podi ir vislabākie!

467 produkti

Pods - tā funkcijas un pielietojums

Katli ir izcili virtuves darbarīki, kas ļauj pagatavot unikālus un gardus ēdienus. Viņi ir ar mums katru dienu un pavada mūs neatkarīgi no tā, vai mēs gatavojam pieticīgus ēdienus vai lielas svinīgas pusdienas vai vakariņas.

Katlu var izmantot sautēšanai, vārīšanai, kā arī ēdienu cepšanai vai ievārīšanai. Ņemot vērā to, ka mūsdienās uz podiem vairs netiek raudzīts tikai utilitāri, bet tos uzskata arī par telpas, piemēram, virtuves (un arī restorāna interjera) vizuālo elementu, izsmalcināta dizaina podi kļūst ļoti populāri. virtuves piederumu komplekti ar izsmalcinātu dizainu kļūst ļoti populāri.

Podu komplekti no tādiem zīmoliem kā Alessi, Fišlers, Scanpan, vai WMF jau gadiem ilgi ir aizsākuši jaunu tendenci - šos praktiskos virtuves piederumus uzskatīt par dizaina elementu. Tas ir tāpēc, ka šie zīmoli rūpējas par unikālu dizainu, izmanto labākos materiālus un pievērš uzmanību detaļām.

Kādam jābūt labam katlam?

Labi virtuves piederumi ir ieguldījums kulinārijas ceļojumos, īpašos brīžos, kas pavadīti kopā ar ģimeni vai draugiem, gatavojot ēdienu kopā, kā arī stabili un uzticami gatavošanas rīki, kas kalpos gadiem ilgi.

Pirmais kritērijs, kam mēs pievēršam īpašu uzmanību, protams, ir materiāls un konstrukcijas kvalitāte. Katls ar biezām sieniņām uzkarsēsies nedaudz ilgāk, taču karstuma sadalījums būs vienmērīgāks un karstums ilgāk saglabāsies. Pareizs rokturu un satveršanas rokturu materiāls palīdz novērst nepatīkamus apdegumus, kad apstrādājat vai maisāt ēdienu. Populārākie ir podi, kas izgatavoti no nerūsējošais tērauds un alumīnija trauki.

Svarīgi arī, lai katlā gatavotajam ēdienam būtu dabiska garša un aromāts - labos katlos nav metālu piejaukumu un vielu, kas var iesūkties ēdienā.

Komplekta sastāvs

Podu komplektos parasti ir vismaz viens liels katls mazāku, kas paredzēts mazāka daudzuma ēdiena pagatavošanai, klasisko panna - vai mazs piena katls un piederumiem, piemēram, cimduri - noderīgi ikviena makaronu vai makaronu mīļotāja virtuvē - vai vārāmās vārāmās pannas, sparģeļu katls, tvaicēšanas katls vai īpašiem vākiem (piemēram, ar sieta funkciju). Atkarībā no vajadzībām varat iegādāties arī atsevišķus modeļus, lai papildinātu savu kolekciju vai nomainītu veco, nolietoto modeli.