Sarkanvīniem, tāpat kā dažiem baltvīniem, pirms pasniegšanas ir jāveic dekantēšana - šis process ievērojami uzlabo vīna garšu, likvidē nogulsnes un oksidē vīnu. Lai vīnu dekantētu optimāli, ir vērts nodrošināties ar dekanteri vai izvēlēties profesionālu dekanteri. Atcerieties: jo jaunāks un asāks vīns, jo vairāk tas iegūst skābekļa!

Dekanteri un dekanteri ir arī aksesuāri, kas kļūst par unikālu rotājumu un spēcīgu galda noformējuma elementu. Šajā kategorijā papildus tradicionālo formu dekanteriem atradīsiet arī avangarda dekanterus, profesionālus dekanterus un žanra klasiku - kristāla dekanterus . Mūsu sortimentā var atrast arī dekoratīvus traukus citu alkoholisko dzērienu pasniegšanai, piemēram, dekanterus viskijam vai konjakam, kā arī, mūsu piedāvājumā ir karafes. Karafe ir īpāss stikla trauks, kuru lielākoties izmanto dažādu dzērienu pasniegšanai, vibiežāk – vīna vai kafijas.

104 produkti